Wie zijn wij

Wie zijn wij

Even voorstellen… Ik ben Maaike, 38 jaar en woonachtig in het kleine Brabantse dorpje Venhorst. Ik woon hier met mijn vriend Mario en 3 kinderen: Nova, Fenn en Romée.

Het idee van een eigen website is al een paar jaar geleden ontstaan. Helaas hebben we een nare tijd meegemaakt met het verlies van onze 2 kindjes Sari en Joek. Omdat onze kindjes altijd bij ons horen, ging ik destijds op zoek naar een mooi sieraad dat ik bij me kon dragen. En wat is dan mooier om dit sieraad zelf te maken, helemaal naar je eigen idee.

Omdat Mario en ik aardig creatief zijn, zijn we gaan nadenken over het design van het sieraad en zijn we gaan onderzoeken wat de meest geschikte materialen zijn om zelf een gedenksieraad te maken. Omdat ik op het resultaat zulke leuke reacties ontving en mensen om mij heen vroegen of ik van hun kinderen ook een mooi sieraad kon maken, ben ik hiermee verder gegaan. Steeds meer orders kwamen er binnen en mijn hobby groeide op deze manier uit tot een webshop. Naast de sieraden voor vrouwen zijn we gaan kijken naar kinder- en mannensieraden. Daarnaast verkopen we inmiddels een hoop andere items die we zelf erg leuk vinden en die gepersonaliseerd kunnen worden met naam (en geboortegegevens). Mario is betrokken bij het graveer- en laserwerk. Hij is erg precies en stopt niet eerder voordat een item helemaal top is.

In 2015 zijn we in eerste instantie begonnen met een gratis website onder de naam Promised Love. Al snel groeiden we hier uit en zijn we zelf een webshop gaan maken en verder gegaan onder de naam Koddige Koters. Nadat we een paar machines en apparaten hebben aangeschaft voor het uitsnijden en bewerken van materialen, kunnen we een hoop kraamcadeau’s voorzien van naam en geboortegegevens. Naamcadeautjes zijn enorm populair en ik vind het heerlijk om hier mee bezig te zijn. Ik blijf altijd opzoek naar nieuwe ideeën. En daarom zal het aanbod in de webshop wisselend en steeds vernieuwend zijn.

Ik maak elk sieraad en kraamcadeau met heel veel liefde. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is, dat geeft mij voldoening. Mocht je vragen hebben, speciale wensen of opmerkingen, schroom dan alsjeblieft niet en stuur een mailtje of appje. Ik help je heel graag aan een persoonlijk cadeautje.